Valikko

Hääkaari Pyöreä Valkoinen

39,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Uneksitko täydellisestä koristeesta juhlaan? Tähän metalliseen kaareen voit ihan itse päättää haluamasi somistuksen! Yhdistä kukkia sekä ilmapalloja ja maksimoi vaikutelma! Sinun ei tarvitse olla sisustussuunnittelija luodaksesi tyylikkään ilmapallokaaren! Toisin sanoen, tämä hääkaari sopii erinomaisesti häihin, polttareille, babyshoweriin, valokuvataustaksi tai pöytäkattauksen taustakuvaksi! Vain mielikuvitus asettaa rajat! 

Hääkaari Pyöreä Valkoinen on pyöreä, koristeltava metalliteline. Työnnät metallitangon yhteen toiseen tankoon ja ruuvaat sen ruuvikiinnikkeeseen. Hääkaari toimitetaan monessa osassa ja se on helppo asentaa. 

  • Materiaali: Metalli 
  • Mitat: korkeus 157 cm, leveys 150 cm 
  • Toimitetaan 7 osassa, joista muodostuu ympyrä. Mukana 2 kiinnikettä, joilla muut osat yhdistetään 
  • Toimitetaan kokoamattomana 
  • HUOM: Valkoinen väri voi vähän vaihdella metallissa