goody-hallonblabar-1

Goody Vadelma/Mustikka Suurpakkaus

20,00 €

12-pakkaus

Varastossa (3 kpl)
Jos tykkäät metsämarjoista, mutta mielestäsi niistä puuttuu sokeri ja väriaineet, voimme lämpimästi suositella Goody vadelma- ja mustikkakarkkeja! Oikea valloittaja, joka ei ole maultaan ainoastaan marjainen vaan myös hieman kirpeä. 

Goody Vadelma/Mustikka Suurpakkaus on kirpeä vadelman ja mustikan makuinen vaahtokarkki. Myydään 12 kpl 90 gramman pakkauksissa. Karkit ovat vegaanisia.  

Ainesosat: sokeri, glukoosi-hedelmäsiirappi, maissitärkkelys, vesi, happamuudensäätöaine (omenahappo, natriumsitraatti), perunaproteiini, aromiaineet, väriaineet: (musta porkkanatiiviste, E133). Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina alkuperäispakkauksen tuoteseloste. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta. Ingredienser: soker, glukos-fruktossirap, majsstärkelse, vatten, surhetsreglerande medel (äppelsyra, natriumcitrat), potatisprotein, aromämnen, färgämnen (svart morotskoncentrat, E133). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 67389-2

Sisällysluettelo

Arvostelut

7

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit