aroma-gelehallon-i-pase-16820-6

Aroma Geléhallon Suurpakkaus

19,90 €

20-pakkaus

 − art.nr 16820-2
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppu.
Jo yli 40 vuoden ajan karkkikauppiaat ja nuoret ovat pitäneet näistä pyöristetyn muotoisista geelikarkeista, joita kutsukaan myös geelivadelmiksi.

Geléhallon on klassikko ja sen valmistaja on ruotsalainen makeisyritys Aroma, joka on valmistanut vadelmanmuotoisia karkkeja jo vuodesta 1928 perinteistä reseptiä seuraten ja käyttämällä luonnon omia värejä.

Myydään 1,6 kg:n suurpakkauksena (yhteensä 20 pussia á 80 grammaa).

Ainesosat: Glukoosisiirappi, glukoosi-fruktoosisiirappi, sokeri, vesi, liivate, happamuudensäätöaine (E330 sitruunahappo), stabilointiaine (E422), aromi, väriaine (E120). Ingredienser: Glukossirap, glukos-fruktossirap, socker, vatten, gelatin, surhetsreglerande medel (E330 citronsyra), stabiliseringsmedel (E422), arom, färgämne (E120).  Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei muuta mainita. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

36

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit