Näytä suurempi kuva

Flametrooper Deluxe Naamiaisasu

first_saleprice.value: 4831
first_price.value: 7250
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
59,90 € 89,90 €
Valitse vaihtoehto:
Näytä koko-opas

Tuotekuvaus

Heittäydy avaruusseikkailuun aivan kuten aito Flametrooper elokuvasta The Force Awakens tähän tyylikkääseen ja korkealaatuiseen naamiaisasuun puettuna! Flametrooper on päivitetty Stormtrooper, joka voi muuttaa taistelukentän palavaksi infernoksi taistellessaan Jedejä vastaan. Valmistele kiitospuheesi jo nyt, sillä tämä cool puku tulee takuulla voittamaan monta naamiaiskilpailua! 

Flametrooper Deluxe Naamiaisasu sisältää jumpsuitin, vyön sekä naamarin. Jumpsuit on pehmustettu mikä antaa todentuntuisen tunteen Flametrooper-varusteista. Puku on valkoinen, jossa on mustia ja harmaita yksityiskohtia sekä erottuvat, pehmustetut kengänpäälliset, jotka voit vetää omien kenkien tai sukkien päälle. Vyö on pehmustettu ja sopii asun kanssa yhteen. Naamari on kaksiosainen ja valmistettu muovista. Siinä on hopeisia ja mustia yksityiskohtia ja kapeat aukot silmille. Kengät ei tule mukana.

Koot Standard ja X-Large.

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen29696 tai ladata ne manuaalisesti.
castle