estrella-dippmix-onion-storpack-36049-2

Estrella Dipmix Onion Suurpakkaus

22,99 €

18-pakkaus

Varastossa (3 kpl)
Dippiä voidaan käyttää niin paljon muuhunkin kuin vain pikkupurtavaan ja sipseihin. Tarjoile Estrella Dipmix Onion yhdessä tuoreiden kurkusta ja porkkanoista tehtyjen vihannestikkujen, grillijuhlien lihan tai ranskalaisten perunoiden lisänä. Riippumatta siitä, kuinka syöt dippiä, siitä tulee täydellinen lisäke! Jos siis pidät lihasta, tahtoo sanoa.

Estrella Dipmix Onion Suurpakkaus on fantastisen hyvänmakuinen dippisekoitus, joka maistuu vain sipulilta. Ihanan täyteläiseltä sipulilta. Mmm...

Dipmix sekoitetaan yksinkertaisesti 3 dl:aan kermaviiliä.

Myydään 18 kpl 20 gramman pakkauksissa.

Ainesosat: Sipuli (palat, jauhe), suola, rypälesokeri, sokeri, muunneltu perunatärkkelys, hiivauute, paprikajauhe, persilja, luonnollinen aromi. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: Lök (bitar, pulver), salt, druvsocker, socker, modifierad potatisstärkelse, jästextrakt, paprikapulver, persilja, naturlig arom. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 36049-2

Sisällysluettelo

Arvostelut

16

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit