estrella-dippmix-holiday-storpack-31712-3
  • -39%

Estrella Dipmix Holiday Suurpakkaus

13,99 € 

22,99 €

18-pakkaus

Varastossa (2 kpl)
Dippijauheista tulee toki usein mieleen sipsit ja pikkupurtavat, mutta voit toki käyttää dippejä myös moneen muuhun! Voit dipata tuoreita vihanneksia, esimerkiksi porkkana- ja kurkkutikkuja, käyttää dippiä grillatun lihan lisukkeena, hampurilaisessa tai mikseipä täytetyssä patongissa? Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Estrella Dipmix Holiday -tuotteessa on tuore sipulin-, paprikan- ja useiden muiden yhteensopivien mausteiden maku, minkä ansiosta se on superherkullinen. Sekoita vain 3 desilitraan kermaviiliä tai luonnonjogurttia ja anna dipin olla hetki viileässä parhaan makuelämyksen saavuttamiseksi.

Myydään 18 kpl 26 gramman pakkauksissa.

Ainesosat: Suola, maltodekstriini, sipuli (jauhe, palat), sokeri, muunneltu perunatärkkelys, paprika, rypälesokeri, hiivauute, mausteet (valkosipuli, valkopippuri, cayennepippuri, maustekurkuma), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), aromit, paprikauute. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina alkuperäispakkauksen tuotetiedot. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, mikäli ei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Salt, maltodextrin, lök (pulver, bitar), socker, modifierad potatisstärkelse, paprika, druvsocker, jästextrakt, kryddor (vitlök, vitpeppar, kajennpeppar, gurkmeja), antioxidationsmedel (askorbinsyra), aromer, paprikaextrakt. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 31712-2

Sisällysluettelo

Arvostelut

15

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit