dumlestang-original-storpack-77848-2
dumlestang-original-77848-1
  • -55%

Dumle-patukka Original Suurpakkaus

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
20,00 € 

8,99 €

Klassinen Dumle - nyt uudessa muodossa! Tämä herkullinen patukka on täydellinen, kun haluat herkutella klassisella Dumlella uudella tavalla. Löydä tämä makeisklassikko ja hemmottele itseäsi, kun makeanhimo iskee! 

Dumle-patukka Original Suurpakkaus on klassista Dumlea patukan muodossa. Patukka sisältää maitosuklaata ja Dumlen herkullista toffeeta. Valmistettu luonnollisilla väriaineilla, ei sisällä gelatiinia ja on vegaaninen.  

Paino: 20 grammaa.

Ainesosat: Sokeri, VEHNÄjauho, glukoosisiirappi, VEHNÄtärkkelys, maissitärkkelys, vähärasvainen kaakaojauhe, suola, poltettu sokeri, aromit. Tuotteiden sisältöön voi tulla muutoksia. Tarkista siksi aina alkuperäisessä pakkauksessa olevat tuotetiedot. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyysaika on vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei toisin mainita.

Ingredienser: Socker, VETEmjöl, glukossirap, VETEstärkelse, majsstärkelse, fettreducerat kakaopulver, salt, bränt socker, aromer. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges
Tuotenro 77848-2

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit