dubbel-skotte-43374-2

Marabou Dubbel Skotte

29,90 €

30-pack

 − art.nr 43374-2
Skotti ei ole vain ruudulliseen kilttiin pukeutunut mies, joka kuljeskelee säkkipillin kanssa ympäriinsä, se on myös herkullinen suklaapatukka Maraboulta. Siinä on ihana sisus tummaa nougatia, hienonnettuja pähkinöitä, rusinoita ja päällä tummaa suklaata. Voidaan nauttia treenin, kävelylenkin tai Edinburghin säkkipillioppitunnin jälkeen! 

Dubbel Skotte on herkullinen suklaapatukka, jossa makuina on tumma suklaa, rusina, tumma nougat ja hienonnetut pähkinät. Sopii erinomaisesti "oi, ruoka-aikaan on kaksi tuntia" - makeiseksi. 

Pakkauksessa kaksi suklaapatukkaa (50 grammaa).

Ainesosat: Sokeri, kaakaomassa, palmuöljy, rusinat (13 %), hasselpähkinä, kaakaovoi,  herajauhe  (maito), vähärasvainen kaakao, maitojauhe, voirasva, manteli, glukoosisiirappi, emulgointiaineet (soijalesitiini, auringonkukkalesitiini E476), rasvaton maitojauhe, hunaja, kookos, stabilointiaineet (sorbitoli, invertaasi), inverttisokeri, riisijauho, suola, aromit, mallasuute ohrasta, aprikoosi, vadelma. Voi sisältää maapähkinöitä, pähkinöitä, kananmunaa ja vehnää. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: Socker, kakaomassa, palmolja/palmeolie, russin/rosiner (13%), kakaosmör, fettreducerad/fedtfattig kakao, glukossirap, emulgeringsmedel/emulgatorer (SOJALECITIN, solros, russin (13%), hasselnötter, kakaosmör, vasslepulver (mjölk), fettreducerad kakao, mjölkpulver, smörfett, mandel, glukossirap, emulgeringsmedel (sojalecitin solroslecitin, E476), skummjölkspulver, honung, kokos, stabiliseringsmedel (sorbitol, invertas), invertsocker, rismjöl, salt, aromer, maltextrakt från korn, aprikos, hallon. Kan innehålla jordnötter, nötter, ägg och vete. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

24

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit