disco-kostym-gron-maskeraddrakt-1

Disko Puku Vihreä Naamiaisasu

49,90 €

Small

 − art.nr 33386-1
Diskomies on täällä ykköset yllään tanssimista ja läpi yön kestävää bilettämistä varten! Tee vaikutus tanssilattialla svengailemalla tässä sairaan kauniissa, kirkkaanvihreässä asussa. Täydennä upeilla paksupohjaisilla kengillä ja cooleilla aurinkolaseilla viimeistelläksesi asun.

Disko Puku Vihreä Naamiaisasu sisältää puvun yläosan ja housut. Puvun yläosa ja housut ovat kirkkaanvihreät. Yläosa on suora ja tilava. Siinä on iso kaulus, hopeanvärinen nappi ja 2 kpl läppämäisiä koristetaskuja. Sisäpuolella on kiinteä liiviosa, jossa on 2 kpl pieniä, hopeanvärisiä nappeja. Housut ovat yksinkertaista, leveää mallia, jossa on vyötäröresori ja leveät lahkeet. Paita, aurinkolasit ja kengät eivät sisälly pakkaukseen. Täydennä vastaavilla saadaksesi kuvaa vastaavan ulkonäön.

Saatavilla koot: Small, Medium ja Large.

Tämä on Wilbers Karnaval™ -tuote. Wilbers on tunnettu korkealaatuisista naamiaisasuistaan. Ne maksavat ehkä hieman enemmän, mutta ovat aivan omaa luokkaansa! Niitä ei siis voi verrata muihin naamiaisasuihin. Kankaan laadun ansiosta voit pestä ja käyttää asua yhä uudelleen.

Koko-opas

Arvostelut

4

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit