Näytä suurempi kuva

Dinosaurus Roosa Kigurumi

first_saleprice.value: 1605
first_price.value: 4024
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 68
selected_index: 0
19,90 € 49,90 €
Valitse vaihtoehto:
Näytä koko-opas

Tuotekuvaus

On ihanaa tulla kotiin pitkän koulupäivän jälkeen. Se hetki, kun vaihdat epämukavat farkut ja aivan liian tiukan paidan vastustamattomaan Kigurumi-asuun, on koko illan huippuhetki! Tässä ihanassa ja superpehmeässä asussa näytät mielikuvitukselliselta, söpöltä dinosaurukselta. Sen jälkeen, kun olet saanut testata sitä, et voi kuvitellakaan yhtään koti-iltaa ilman sitä!

Dinosaurus Roosa Kigurumi on laadukas ja mukava fleece-asu, jossa näytät roosalta suu ammollaan olevalta dinosaurukselta. Vatsan päällä on limenvihreä nappi-osa, joka sulautuu taustaan. Päässä on hienot silmän muotoiset yksityiskohdat ja dinosauruksen suuaukko on kirkkaan punainen. Selässä kulkee limenvihreä rivi pehmustettuja dinosauruksen luupiikkejä ja puvussa on pehmustettu häntä takana. 

Koko: Medium.

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen30590 tai ladata ne manuaalisesti.
castle