chteau-del-ish-alkoholfritt-vitt-vin-7
chteau-del-ish-alkoholfritt-vitt-vin-1
chteau-del-ish-alkoholfritt-vitt-vin-2
chteau-del-ish-alkoholfritt-vitt-vin-3
chteau-del-ish-alkoholfritt-vitt-vin-4
chteau-del-ish-alkoholfritt-vitt-vin-5
chteau-del-ish-alkoholfritt-vitt-vin-6

Château del ISH Alkoholiton Valkoviini

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

0

alkaen 

4,90 €

25 cl

 − art.nr 72474-1
Tämän viinin ihana makeus, joka tulee hunajan, sitrushedelmän ja persikan vaikutuksista, saa sinut haluamaan aina toista lasillista. Silloin onkin onni, että viini on lisäksi alkoholitonta, joten voit juoda sitä niin paljon kuin haluat ilman juopumisen vaaraa. Täydellistä sinulle, joka haluat nauttia suosikkijuomaasi tipattomana kuukautena tai ottaa lasillisen valkoviiniä työlounaalla.

Château del ISH Alkoholiton Valkoviini on alkoholitonta viini, jossa on hunajan, sitrushedelmän, vihreän omenan, päärynän ja persikan makuvivahteita. Myydään 25 cl tölkissä ja 75 ml pullossa. 

Ainesosat: Viini, josta alkoholi on poistettu, rypälemehu, uudelleentislattu rypälemehutiiviste, hiilidioksidi, antioksidantit: askorbiinihappo, säilöntäaine: sulfiitti. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Avalkoholiserat vin, vinmust, rektifierat koncentrerad vinmust, koldioxid, antioxidant: askorbinsyra, konserversingmedel: sulfit. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit