chteau-del-ish-alkoholfritt-rosevin-5
chteau-del-ish-alkoholfritt-rosevin-1
chteau-del-ish-alkoholfritt-rosevin-2
chteau-del-ish-alkoholfritt-rosevin-3
chteau-del-ish-alkoholfritt-rosevin-4

Château del ISH Alkoholiton Roséviini

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

alkaen 

4,99 €

Rakastatko sosiaalisia ja juhlallisia tilanteita, joissa nautitaan lasi viiniä, mutta et halua tulla humalaan? Tässä on sitten viini sinua varten! Tämä alkoholiton, kuohuva rosee on täydellinen juhlistamaan arki-iltoja tai antamaan iloa elämään raittiissa viikonloppujuhlinnassa. 

Château del ISH Alkoholiton Roséviini maistuu ihan samalta kuin klassinen roséviini, mutta sitä voidaan nauttia alkoholittomina ja raittiina aikoina. Myydään 25 cl tölkissä tai ylellisessä 75 cl pullossa.. 

Ainesosat: Viini, josta alkoholi on poistettu, rypälemehu, uudelleentislattu rypälemehutiiviste, hiilidioksidi, antioksidantit: askorbiinihappo, säilöntäaine: sulfiitti. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Avalkoholiserat vin, druvmust, rektifierad koncentrerad druvmust, koldioxid, antioxidant: askorbinsyra, konserveringsmedel: sulfit. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 72472

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit