vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
ridande-snogubbe-maskeraddrakt-1

Carry Me Lumiukko Naamiaisasu

59,99 €

Syksyn viileät tuulet puhaltavat jo ikkunan toisella puolella. Lokakuu. Mietit lapsuuden hienoja hetkiä, kun talven ensimmäiset päivät olivat ovella. Syksyn viileys pysyi samalla, kun lumi satoi hiljaa maassa olevien lehtien päälle. Ennen kuin ehdit sanoa "porkkananenä", olit jo tekemässä ensimmäistä lumiukkoa!
Tänä vuonna Halloween-juhlia vietetään "Merry Halloween" teemalla ja olet jo päättänyt pukeutua lumiukoksi. Eikä kyseessä ole mikä tahansa lumiukko, vaan juuri se kaikkien aikojen suosikki. Se, kenen harteilla istuit ja katsoit maailmaa.

Carry Me Lumiukko Naamiaisasu on puoliasu tai housuasu, joka esittää lumiukkoa, joka kantaa ihmistä olkapäillä. Asu sisältää valkoisen lumiukon porkkanenällä, mustilla napeilla, punavalkoraidallisella kaulahuivilla ja mustalla hatulla, jossa on huiviin sopiva nauha. Pehmustetut jalat roikkuvat lumiukon olkapäillä. Asu on täydellinen heti, kun puet sen päällesi ja näyttää siltä, että pehmustetut jalat ovat omat jalkasi, ja omat jalkasi ovat todellisuudessa lumiukon jalat. Paita, huppu ja joululahja eivät sisälly.

Saatavana koossa: One size.
Tuotenro 27940-1

Koko-opas

Arvostelut

5

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit