capri-sun-korsbar-granatapple-1

Capri-Sun Kirsikka & Granaattiomena Suurpakkaus

34,99 €

15-pakkaus

Varastossa (1 kpl)
Festis on erinomainen juoma, kun olet liikenteessä, mutta sen ikävä puoli on se, että kun olet pistänyt siihen pillin, niin paluuta ei enää ole. Et soi sulkea aukkoa uudelleen. Ja se voi olla todella hankalaa joskus! Mutta Capri-Sun on todella ajatellut vähän pidemmälle ja valmistanut älykkäitä pakkauksia kierrekorkeilla, ja sisältö koostuu hyvänmakuisesta hedelmämehusta, jossa on ainoastaan luonnollisia aineita. Mainiota! Tässä kirsikan ja granaattiomenan maulla.

Capri-Sun Kirsikka & Granaattiomena Suurpakkaus on herkullinen mehu, täysin ilman keinotekoisia väriaineita, makuaineita ja säilöntäaineita. Toimitetaan kätevässä muovipakkauksessa uudelleensuljettavalla korkilla.

Myydään 15 kpl 30 cl pakkauksissa.

Ainekset: Lähdevesi, sokeri, hapankirsikkamehu (4,5 %), omenamehu (4,4 %), granaattiomenamehu (1 %), happo (sitruunahappo), aroniamehu, luonnollinen aromi, C-vitamiini, antioksidanttiaine: (askorbiinihappo) (tiivisteestä). Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Källvatten, socker, surkörsbärsjuice (4,5%), äppeljuice (4,4%), granatäppeljuice (1%), syra (citronsyra), aroniajuice, naturlig aroma, vitamin C, antioxidant: (askorbinsyra) (från koncentrat). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 51249-2

Sisällysluettelo

Arvostelut

11

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit