capri-sun-korsbar-granatapple-1

Capri-Sun Kirsikka & Granaattiomena

1,90 €

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo
 • Jani
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Jenny
  3 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  1 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Gustav
  3 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  Väldigt god dryck med frisk smak av granatäpple och körsbär. Rekommenderar starkt och passar perfekt till stranden eller att bara avnjuta hemma.
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Festis on erinomainen juoma, kun olet liikenteessä, mutta sen ikävä puoli on se, että kun olet pistänyt siihen pillin, niin paluuta ei enää ole. Et soi sulkea aukkoa uudelleen. Ja se voi olla todella hankalaa joskus! Mutta Capri-Sun on todella ajatellut vähän pidemmälle ja valmistanut älykkäitä pakkauksia kierrekorkeilla, ja sisältö koostuu hyvänmakuisesta hedelmämehusta, jossa on ainoastaan luonnollisia aineita. Mainiota! Tässä kirsikan ja granaattiomenan maulla.

Capri-Sun Kirsikka & Granaattiomena on herkullinen mehu, täysin ilman keinotekoisia väriaineita, makuaineita ja säilöntäaineita. Toimitetaan kätevässä muovipakkauksessa uudelleensuljettavalla korkilla.

Tilavuus: 330 ml.

Myydään kappaleittain.

Ainekset: Lähdevesi, sokeri, hapankirsikkamehu (4,5 %), omenamehu (4,4 %), granaattiomenamehu (1 %), happo (sitruunahappo), aroniamehu, luonnollinen aromi, C-vitamiini, antioksidanttiaine: (askorbiinihappo) (tiivisteestä). Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Källvatten, socker, surkörsbärsjuice (4,5%), äppeljuice (4,4%), granatäppeljuice (1%), syra (citronsyra), aroniajuice, naturlig aroma, vitamin C, antioxidant: (askorbinsyra) (från koncentrat). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.