Valikko

Big Pong

59,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Kukapa ei rakastaisi klassista peliä Beer pong? Mutta eikö olisi parempi, että välttyisi ahtautumasta keittiöön pelaamaan? Vastaus: kyllä. Sen vuoksi olemme hankkineet Beer pong -pelin huomattavasti suuremmassa koossa: Big Pong! Tämän ulkopelin et tarvitse sen enempää pöytää kuin tyyntä paikkaakaan. Ota mukaan peli rannalle ja haasta kaverit Big Pong -otteluun! 

Tee näin: Laita sankoihin vähän vettä tai hiekkaa niin, että ne seisovat vakaasti. Sijoita sangot pyramidimuotoon kahteen kuuden sangon ryhmään, 6-8 metriä ryhmien välille. Säännöt ovat yksinkertaiset: yritä osua pallolla vastustajajoukkueen sankoon, kun sanko saa osuman, se siirretään pois pelikentältä. Jatka, kunnes vastustajajoukkueen sangot ovat lopussa! 

Big Pong on suurempi versio klassisesta pelistä Beer pong, tehty ulkokäyttöön. Mukien sijaan käytetään siis sankoja! Ihanteellinen otettavaksi mukaan rannalle tai aktiviteetiksi kesäjuhlaan. Toimitetaan täydellisenä, mukaan luettuna pallot, sangot ja kätevä kantopussi. 

  • Materiaali: Muovi 
  • Sankojen koko: noin 25 cm (halkaisija)
  • Sisältää 12 sankoa, 2 tennispalloa ja 1 kantopussin. 
  • Ulkokäyttöön