vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
bestway-uppblasbar-vattenpark-splashmore-73712-1
bestway-uppblasbar-vattenpark-splashmore-73712-3

Bestway Puhallettava Vesipuisto Splashmore

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

499,99 €

Anna lapsesi kiivetä kiipeilyseinälle, laskea alas nopeaa liukumäkeä ja pärskytellä lämpimässä uima-altaassa kesällä! Vesipuisto omalla tontilla tarjoaa lapselle erinomaisen kesäloman, jossa he voivat viilentyä hauskimmalla mahdollisella tavalla, kun aurinko paistaa. On aika skipata kiviset rannat ja uimahallin ihmispaljous ja huomata, että koti on paras! 

Bestway Puhallettava Vesipuisto Splashmore on vesipuisto, joka sisältää liukumäen, kiipeilyseinän köydellä, jonka avulla voit kiivetä liukumäen päälle, sisäänrakennetun vesiruiskun, joka pitää liukumäen märkänä ja liukkaana ja vesipistoolin, jota voi käyttää leikkimiseen. Liukumäen/tornin päällä on mesh-kangasseinät, joka parantaa turvallisuutta. Vesipuisto on valmistettu PVC-pinnoitetusta polyesteristä. Koko noin 435 x 286 x 267 cm puhallettuna. Sisäänrakennetun ilmapumpun avulla puhaltaminen kestää 2 minuuttia. Maksimipaino, jonka vesipuisto kestää, on 270 kg. Mukana paikkaussetti, säilytyspussi sekä tikut, joilla voit ankkuroida vesipuiston vakaasti ja turvallisesti maahan. Sopii yli 5-vuotiaille. 

  • Koko: Noin 435 x 286 x 267 cm
  • Materiaali: PVC-pinnoitettu polyesteri
  • Max paino: 270 kg
  • Sisäänrakennettu pumppu
  • Ikä: 5+ vuotta
  • Sisältää liukumäen, kiipeilyseinän köydellä, vesipistoolin, vesiruiskun, paikkaussetin säilytyspussin, ankkurointitikut
Tuotenro 73712-1

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit