belladot-vibrator-barbro-2
belladot-vibrator-barbro-1
belladot-vibrator-barbro-3

Belladot Vibraattori Barbro

29,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Maria
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  En skön pryl kan varmt rekommendera den.
  8 / 8 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Tiedämme kaikki, miten ihanalta tuntuu värähtely klitoriksella ja kuinka hyvältä tuntuu g-pisteen hieronta. Mutta tiedätkö, kuinka fantastista on tuntea molemmat samanaikaisesti? Sinulla on nyt tilaisuus kokea tämä päivittäin! Tämä kanivibraattori on voimakas ja tehokas ja siinä olevilla 7 värinäohjelmalla löydät juuri itsellesi sopivan.

Belladot Vibraattori Barbro on kanivibraattori, joka kiihottaa samanaikaisesti klitorista ja g-pistettä. Siinä on kaksi moottoria ja voimakas värähtely, jota voidaan säätää 7 eri värinäohjelman avulla. Helppo hallita nappipainikkeella. Vibraattori tuntuu silkinpehmeältä ja on valmistettu silikonista, joten suositellaan vesipohjaista liukuvoidetta. Laite on vesitiivis ja sitä voi siksi käyttää suihkussa ja puhdistaminen on helppoa. Pituus noin 12,5 cm ja halkaisija 3 cm. Toimii kahdella AAA-paristolla, jotka eivät ole mukana. Mukana on kangaspussi säilytystä varten.

 • 7 värinäohjelmaa
 • Vesitiivis
 • Materiaali: Silikoni
 • Koko: noin 12,5 x 3 cm
 • Määrä: Yksittäin
 • Toimii 2 x AAA-paristolla, ei ole mukana
 • Mukana kangaspussi