vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
banana-skids-5

Banana Skids

20,00 €

60 kpl (koko laatikko)

Tilapäisesti loppu
Nyt ne ovat viimeinkin täällä taas! Koe makeiset menneiltä ajoilta. Tiedoksi sinulle, joka et ole kasvanut 80- tai 90-luvulla (Ruotsissa), Banana Skids on keltainen/ruskea toffeepatukka, joka on maustettu banaani- ja suklaa-aromilla.
Banana skids -karkkeja valmistaa englantilainen yritys Matlow's. Makeinen oli klassikko Ruotsissa 1980- ja 1990-luvulla ja sitä ostivat ahkerasti 70-lukulaiset.

Ainesosat: Glukoosisiirappi, Sokeri, Kasviöljy (Palmuöljy, Palmunydinöljy), Happamuudensäätöaine: Sitruuna; Aromiaineet, Emulgointiaine: Glyseroli Monostearaatti; Hydrolysoitu soijaproteiini, väriaineet: sokerikulööri, luteiini. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina alkuperäispakkauksen tuotetiedot. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, mikäli ei muuta ilmoiteta.

Myydään 60-pakkauksena (koko laatikko).

Ingredienser: Glukossirap, Socker, Vegetabilisk olja (Palmolja, Palmkärnolja), Surhetsreglerande medel: Citron; Aromämnen, Emulgeringsmedel: Glycerol Monostearat; Hydrolyserat sojaprotein, färgämen: sockerkulör, lutein. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Tuotenro 15941-3

Sisällysluettelo

Arvostelut

250+

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit