vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
Hem
Baaritarvikkeet

Baaritarvikkeet

Ajattele, jos sinulla olisi ikioma baari, jossa saisit itse päättää kaikesta. Saisit suunnitella sen sellaiseksi kuin haluat, sisustaa sen haluamillasi väreillä ja käyttää baarissasi hauskoja ja käteviä tarvikkeita. Ajattele, että voisit hengailla kavereiden kanssa baarissa ilman, että teidän täytyy lähteä kaupungille! Kuulostaako tämä kaikki unelta? Ei enää, sillä täältä löydät kaikki mahdolliset välttämättömät ja vähemmän välttämättömät (mutta hauskat!) baaritarvikkeet.

Sinä vastaat baarin suunnittelusta ja vahvoista juomista. Me vastaamme laajasta valikoimasta baarisisustusta, baarivarusteita, drinkkitarvikkeita, juomalaseja, taskumatteja ja viinitarvikkeita. Baaritarvikkeidemme avulla voit tehdä baaristasi helposti aivan ainutlaatuisen ja saada käsiisi kaikki välineet, joita tarvitset tarjoillaksesi vahvoja tippoja tyylillä. Ajattele, kuinka paljon alkoholikustannukset tulevat laskemaan, kun avaat oman baarisi!

Riippumatta siitä, millä vieraasi haluavat kostuttaa kurkkuaan, meillä on työkalut juuri sinulle. Baarivarusteiden ja drinkkitarvikkeiden valikoimastamme löydät aivan kaiken niin drinkkien, cocktailien, oluen, viinin kuin väkevienkin valmisteluun ja tarjoiluun. Meillä on yli 100 erilaista juomalasia, joiden joukosta löydät sopivan lasin myös kaikkein eksoottisimmille drinkeille. Erityisen ylpeitä olemme taskumateistamme. Meiltä löydät kaikissa muodoissa erikokoisia taskumatteja, joista jotkut ovat valikoimassamme yksinoikeudella.
Lue lisää

Suositut Kategoriat

Kaikki Kategoriat