amerikanska-pastiller-2

Amerikanska Pastiller

39,90 €

2,4 kg

 − art.nr 52466-1
Oletko hulluna USA:jan ja tulet iloiseksi suklaasta? Silloin nämä makeiset ovat sinua varten! Amerikkalaiset pastillit ovat aina oikea valinta makunystyröillesi, nyt sinulla on mahdollisuus klikata kotiin kokonaista 2,4 kiloa amerikkalaisia pastilleja! Näissä värillisissä pastilleissa maistuu ihanan rapean kuoren alla maitosuklaa ja nämä pastillit yksinkertaisesti kuuluvat kotiin karkkikaappiin tai laita näitä ajattomia makeisia kauniisti esille karkkikulhoon olohuoneen pöydälle. Kun maistat yhden, et voi lopettaa! Niin hyviä ne ovat!

Amerikanska Pastiller eli Amerikkalaiset Pastillit ovat kovia, pyöreitä ja litteitä. Pastilleissa on  suklaatäyte ja rapea kuori. Tässä pakkauksessa pastillien värit ovat valkoinen ja oranssi.

2,4 kiloa pastilleja, toimitetaan suljetussa muovilaatikossa.

Ainesosat: Sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, rasvaton maitojauhe, kasvisrasva (palmu, shea), herajauhe (maidosta), sakeuttamisaine (E414), emulgointiaine (lesitiini, mm. soija), väriaineet (E171, E160a, E141, E163, E120), pintakäsittelyaine (E903, E901, E904), aromit. Maitosuklaa sisältää vähintään 28% kaakaota. Maitosuklaa sisältää myös muita kasvisrasvoja kuin kaakaovoita. Voi sisältäävehnää Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, skummjölkspulver, vegetabiliskt fett (palm, shea), vasslepulver (av mjölk), förtjockningsmedel (E414), emulgeringsmedel (lectin, bl.a. soja), färgämnen (E171, E160a, E141, E163, E120), ytbehandlingsmedel (E903, E901, E904), aromer. Mjölkchokladen innehåller minst 28% kakao. Mjölkchokladen innehåller också andra vegetabiliska fetter än kakaosmör. Kan innehålla vete. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

45

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit