vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
80-tals-joggingdress-maskeraddrakt-1
80-tals-joggingdress-maskeraddrakt-2
80-tals-joggingdress-maskeraddrakt-3
Asiakaskuva
kb-80-tals-joggingdress-maskeraddrakt-6
Asiakaskuva
kb-80-tals-joggingdress-maskeraddrakt-7
Hölkkää naamiaisiin kaikista hienoimmassa tuulipuvussasi, jotta voit tehdä kunnollisen vaikutuksen tyttöihin. Tämä supertyylikäs plyysikokonaisuus vetää taatusti huomion puoleensa, etenkin, jos siihen yhdistää kovan jääkiekkotukan!

80-luvun Tuulipuku Naamiaisasu sisältää takin ja housut. Molemmat on valmistettu sinisestä plyysikankaasta violeteilla osioilla sekä 80-luvun tyylisellä kuviolla rinnassa, olkapäillä ja etureisissä. Takki on lyhyttä mallia valkoisella vetoketjulla ja resoreilla alareunassa sekä hihansuissa. Rinnan ja käsivarsien yli kulkee neonkeltainen nauha ja etupuolella on kaksi samanväristä koristetaskua. Housut ovat yksinkertaista ja suoraa mallia ja niiden vyötäröllä sekä lahkeissa on resorit. Peruukki, lippis, kaulaketju ja kengät eivät kuulu pakettiin. Täydennä mielellään samankaltaisilla tuotteilla saavuttaaksesi kuvan lookin.

Saatavilla koot: Small, Medium ja Large.

Tämä on Wilbers Karnaval™ -tuote. Wilbers on tunnettu fantastisen korkealaatuisista naamiaisasuistaan. Ne ehkä maksavat hieman enemmän, mutta ne ovatkin ihan omassa luokassaan muihin naamiaisasuihin verrattuna. Koska kangas on laadukasta, voit pestä ja käyttää asua kerta toisensa jälkeen.
Tuotenro 33376
Kopiera OK

Koko-opas

Arvostelut

33

Kysymyksiä & vastauksia

0

Asiakaskuvat

2

Tägit