Näytä suurempi kuva

100 Cocktails Bucket List Raaputustaulu

first_saleprice.value: 637
first_price.value: 1605
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 1
selected_index: 0
7,90 € 19,90 €
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Oletko kiinnostunut löytämään uusia makuja uusista maista ja kulttuureista? Joka kerran, kun olet kokeillut uutta, eksklusiivista drinkkiä, raaputat pois harmaan ruudun drinkin nimen päältä ja yht'äkkiä olet täyttänyt bucket listasi - eli olet kokeillut 100 kappaletta erilaisia drinkkejä!

100 Cocktails Bucket List Raaputustaulu on oikein hieno taulu, joka sopii yhtä hyvin ripustettavaksi makuuhuoneeseen kuin olohuoneeseen. Taulu on raaputustaulu, jossa on yhteensä 100 erilaista drinkkiä, jotka voit raaputtaa pois, kun olet testannut niitä. Juomat, kuten Piña Colada ja Sangria, voivat hyvinkin pulpahtaa esille! Siitä tulee takuulla hauska haaste, ja vähintäänkin yhtä hauskaa tulee, kun annat sen ystävällesi, jolla on sama kiinnostus juomiin kuin sinulla!

  • Materiaali: Pahvi
  • Mitat: 42 x 59,4 cm
  • Kehykset eivät sisälly
  • Paino: Noin 141 grammaa
  • Hauska tavara lahjaksi tai ripustettavaksi seinälle

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen50598 tai ladata ne manuaalisesti.
castle