vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

1-vuotisjuhlat

1-vuotisjuhlat pienelle tytölle tai pojalle on todella aihetta järjestää näyttävästi ja tyylikkäästi. Onhan kyseessä lapsen ensimmäinen syntymäpäivä! Jopa vanhemmat ovat juhlimisen arvoiset, sillä heillä on takanaan todennäköisesti elämänsä huikein vuosi - ainakin jo nyt juhlitaan heidän ensimmäistä lastaan.

Meiltä löydät kaikki koristeet 1-vuotisjuhliin!

Me Partykingillä tarjoamme suuren valikoiman juhlatuotteita, jotka tekevät 1-vuotisjuhlista unohtumattoman juhlan, vaikka pienokainen itse ei varmaan tulekaan muistamaan sitä. Varmista, että otatte ainakin monta valokuvaa, jotta hän voi nähdä ainakin jälkikäteen, mitä silloin tapahtui.

Juhlavat ilmapallot

Juhlavat ilmapallot nostavat 1-vuotisjuhlat uusiin korkeuksiin. On todella kiitollista koristella tyylikkäillä ilmapalloilla, sillä ne vievät kaiken huomion ja ne ovat todella edullisia, joten voit käyttää niitä runsain mitoin. Meillä on tietenkin suuri valikoima ilmapalloja, jotka sopivat juuri 1-vuotisjuhliin. Tutustu tarkemmin esimerkiksi numeroilmapalloihimme ja varmista, että ainakin yksi sellainen leijuu ilmassa siellä täällä vieraiden joukossa. Yhdistele eri värisiä heliumilmapalloja saadaksesi aikaan todella värikkäät 1-vuotisjuhlat.

Kakkukynttilät ja koristeet

Ja nyt kun puhe on numeroista, kannattaa muistaa myös kakkukynttilämme. Ne ovat todella tyylikkäitä koristeita, vaikka joku saakin auttaa yksivuotiasta puhaltamaan sen sammuksiin. On lähes voittamattoman upea tunne nähdä kaunis kakku, jonka päällä on vain yksi kynttilä!

Kutsu yksivuotisteemajuhliiin!

Teemajuhlat ovat asia, josta me täällä Partykingillä pidämme erityisen paljon ja meiltä voitkin löytää niin pöytäliinat, koristeet, lautaset kuin servetit tietyn teeman mukaisina, mikä helpottaa tunnelman luomista 1-vuotisjuhliin. Jos mietit etukäteen, mikä teema juhlissa tulee olemaan, voivat myös vieraat valmistautua siihen etukäteen ja laittaa päähänsä vaikkapa jonkin hauskan hatun tai muuta tyyliin sopivaa. 1-vuotisjuhlien ei tarvitse olla kovin monimutkaiset. Voit vinkata vieraillesi, että he löytävät paljon hauskoja pukeutumisvaatteita meiltä Partykingiltä.

Vinkkejä onnistuneisiin 1-vuotisjuhliin!

1-vuotisjuhlissa tulee mielestämme olla viihtyisä ja rakkaudentäyteinen tunnelma. Se voi toimia tervetulleena taukona upean, mutta usein kaikkea muuta kuin hohdokkaan arjen keskellä vauvan kanssa. Älä siis ota liian suurta palaa purtavaksi! Hemmottele itseäsi käyttämällä kertakäyttölautasia ja -mukeja, jotta juhlien jälkeinen siivous hoituu nopeasti. 1-vuotisjuhlien järjestäminen on helpompaa kuin monet uskovat juuri sen vuoksi, että me Partykingillä olemme koonneet niin monia tyylikkäitä ja käytännöllisiä tuotteita, joiden avulla voit kattaa, koristella ja siivota helposti jälkikäteen. 1-vuotisjuhlavinkkejä – Juhlien keskipisteenä tulee tietenkin olla syntymäpäiviään juhliva yksivuotias, mutta jos vieraiden joukossa on muita lapsia, on hyvä idea järjestää heille jotakin tekemistä, jotta he eivät hermostu. Makeispusseilla pääsee jo pitkälle, jotta lapset pysyvät hyvällä tuulella. Täältä Partykingiltä voit ostaa edullisesti kaiken tarvitsemasi, jotta kaikenikäisillä vierailla on hauskaa järjestämiesi 1-vuotisjuhlien aikana.
Lue lisää