girlang-babyns-forsta-ar-rosa-35904-4
girlang-babyns-forsta-ar-2

Viirinauha Vauvan Ensimmäinen Vuosi Vaaleanpunainen

9,99 €

Täydennä

Onnea lapsen ensimmäiselle vuodelle! Kaksitoista kuukautta menee todella nopeasti, kun on vauva ja jokainen hetki on muistamisen arvoinen. Lapsen vanhempana ei mene juuri päivääkään, etteikö iloitsisi jostakin, jota lapsi teki ja haluaisi ottaa siitä kuvan hetken ikuistamiseksi. 

Tällä superhienolla viirinauhalla voit koristella lastenhuoneen lapsesi kuvilla, kuukausi kuukaudelta ensimmäisestä päivästä kahteentoista kuukauteen, valokuvilla, joista pidät erityisen paljon. Ensimmäinen hymy, nauru tai kun lapsesi oppi istumaan ja ryömimään.

Mitkä valokuvat sitten kiinnitätkään viirinauhaan, siitä tulee superhieno ja persoonallinen koriste täynnä kauniita ja hauskoja muistoja. Ihanteellinen lahja babyshoweriin tai syntymäpäivälahjaksi tytölle.

Viirinauha Vauvan Ensimmäinen Vuosi Vaaleanpunainen on setti, jossa on kaikki tarvitsemasi tehdäksesi oman vauvaviirinauhan valokuvilla. Koottuna ja valmiina viirinauha on noin 365 cm pitkä.

Tuote sisältää:
  • 13 kpl pahvikortteja á 164 mm x 114 mm (valokuville)
  • 13 kpl pahvikortteja kimaltavilla reunoilla ja kiinni liimatuilla pienillä pyykkipojilla, joissa numerot 1-12 sekä tekstillä "New Born" (kooltaan noin 7,5 cm)
  • Kaksipuoliset teippitarrat
  • 1 kpl kiiltävä silkkinauha, jonka pituus 365 cm
Tuotenro 35904-2

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit