Sivun alkuun
Aloitussivu > Naamiaiset > Naamiaisasut > Naisten asut > Veitsenheittäjän Apulainen Naamiaisasu
Näytä suurempi kuva

Lisätarvikkeet

Veitsenheittäjän Apulainen Naamiaisasu

first_saleprice.value: 2008
first_price.value: 3218
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
24,90 € 39,90 €
Valitse vaihtoehto:
Välj tillbehör:
Näytä koko-opas

Tuotekuvaus

On monta epäkiitollista ammattia, mutta yksi vaarallisimmista on varmasti veitsenheittäjän apulainen? Sen kuvan ainakin saa, kun katsoo tätä veristä asua! Asussa on veitsiä sekä päässä että mahassa ja se soveltuu täydellisesti pelottelemaan kavereita Halloween-bileissä. Täydennä sirkustyyppisellä meikillä vangitaksesi oikean tunnelman.

Veitsenheittäjän Apulainen Naamiaisasu sisältää mekon ja tiaran, jossa on kiinni veitsi. Mekko on hihaton ja siinä on punaiset, leveät olkaimet, keltaisia hapsuja vyötäröllä ja kaula-aukossa ja mustavalkoinen, raidallinen osio vatsalla. Raidallisessa osiossa on veritahroja ja iskettyjen veitsien kuvia. Hameosa on punainen ja lyhyt ja sivuun on painettu merkki. Mekon kummallakin puolella on punaisia tyllikappaleita. Tiara on muotoiltu hienovaraisesti tuomaan esiin siinä kiinni olevaa muoviveistä. Sukkahousut ja kengät eivät sisälly pakkaukseen. Täydennä vastaavilla luodaksesi kuvaa vastaavan asun.

Saatavilla koossa: Small, Medium ja Large.

Tägit

KESKUSTELU
ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen30061 tai ladata ne manuaalisesti.
castle