Valmistujaiskattaus

Valmistujaiset tai ylioppilasjuhlat eli lakkiaiset on aina merkittävä hetki sekä nuoren, että vanhempien elämässä. Nuori on vihdoin saanut jotain aikaiseksi ja vanhemmat voivat taputtaa itseään olalle siitä, että nuorta on ohjattu opiskeluiden pariin. Ja luonnollisesti, kun joku valmistuu koulusta, täytyy pitää pirskeet, eli juhlat. Juhlissa tarvitaan hyvän mielen lisäksi paljon muutakin, kuten koristeet ja erityisesti kattaus, jonka avulla voit viimeistellä hyvät juhlat valitsemasi teeman mukaisesti. Tietysti olisi hyvä, että kattaus ja koristeet sointuisivat yhteen, jolloin saat juhlistasi tehtyä yhtenäiset ja mielesi mukaiset. Oikeanlaisella ja sopivalla kattauksella lakkiaiset, ylioppilasjuhlat ja valmistujaiset saadaan mukautettua juhlan arvolle sopivaksi ja tilaisuuden upeaa henkeä hehkuvaksi.

Nuori on tehnyt kovan suorituksen valmistumisensa eteen ja on aika palkita häntä kunnon juhlilla. Kunnon juhlat vaativat arvonsa mukaisen kattauksen ja kun tiedät hieman teemaa, millä haluatte valmistuvaa nuorta juhlistaa, voit siirtyä verkkokauppaamme tutustumaan erilaisiin kattaustarvikkeisiin. Voit aloittaa vaikka pöytäliinoista, joita löydät valikoimistamme eri värisiä, kokoisia ja erilaisin painatuksin varustettuja. Toki valmistujaiset ovat arvokas tilaisuus, joten voit aloittaa pöytäliinan valkeudella ja lisätä väriä sitten muilla kattaustarvikkeilla. Kun olet valinnut pöytäliinan, voit siirtyä pöytäkoristeisiin, joilla saat lisättyä väriä tai hauskuutta juhlapöytääsi. Voit toki myös täydentää pöytäliinaasi kaitaliinalla, jolla saat lisättyä hieman arvokkuutta kattaukseesi, jos tarkoituksenasi on tehdä perinteinen valmistujaiskattaus. Meiltä onnistuu kumpi vain, voit räväyttää erilaisilla väreillä, tai tehdä hillitympää ja perinteisempää kattausta. Pöytäliinojen lisäksi saat meiltä kätevästi kaikki muut kattaustarvikkeet, kuten lautaset, aterimet, lasit ja kaikki tarjoiluastiat valitsemasi teeman mukaisesti, joten sinun ei tarvitse kuin valita ja loppu sujuu lähes itsestään.

Koska kyseessä on myös valmistuvan nuoren juhlat, kuten lakkiaiset, ylioppilasjuhlat tai valmistujaiset, niin hänet kannattaa osallistaa ainakin teeman tai värien valintaan. Voihan olla, että valmistuva nuoresi haluaa perinteisemmän kattauksen, eikä välttämättä arvosta, jos valitset avaruusaluksia lentelemään pöydän yläpuolelle, vaikka nuoresi pieni lapsi vielä onkin. Helpointa onkin ottaa teemasta kiinni niin, että suunnittelette yhdessä juhlia sen verran, että kuinka paljon ihmisiä ja missä bileet pidetään. Sen jälkeen voitte määritellä teeman ja miettiä mitä kaikkea tarvitsette teeman toteuttamiseen. Verkkokaupastamme löydätte niin kattavasti tuotteita, että ideoita voi tulla jopa suunnittelun aikana, kauppaamme kannattaakin käyttää suunnittelun välineenä, jotta tiedätte, mikä edes on mahdollista. Järjestetään siis yhdessä ikimuistoiset valmistujaisjuhlat ja valitaan juuri teidän juhliin soveltuvat tarvikkeet!
Lue lisää