Näytä suurempi kuva

Lisätarvikkeet

Uudenvuodensetti Helium ja Ilmapallot

first_saleprice.value: 3219
first_price.value: 4024
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1072
selected_index: 0
39,92 € 49,90 €
Valitse vaihtoehto:
Välj tillbehör:

Tuotekuvaus

Helium nyt vain on ihan pakollista jokaiseen juhlaan ja tilaisuuteen, senhän tietävät kaikki. Voi olla sen sijaan vaikeaa löytää haluamiaan ilmapalloja. Kuinka paljon heliumia tarvitsen, että se riittäisi juuri niihin 10 ilmapalloon ja niin edelleen... Tässä valmiissa uudenvuodensetissä saat heliumsäiliön, ilmapallon narut, 15 lateksi-ilmapalloa ja 6 folioilmapalloa - kaikki uudenvuodenkuvilla. Heliumsäiliö riittää kaikkiin mukana tuleviin lateksi- ja folio-ilmapalloihin. Naruja on myös riittävästi kaikkiin ilmapalloihin. Yksinkertaisesti paras uudenvuodensetti, joka helpottaa elämääsi täydellisesti. Ilmapallot on erivärisiä, jotka sopivat meidän mielestämme täällä Partykingillä täydellisesti uudenvuodenjuhlaan - sekä lapsille, nuorille aikuisille että oikeille aikuisille.

Uudenvuodensetti Helium ja Ilmapallot on fantastinen ratkaisu, joka sisältää sekä heliumsäiliön, paljon ilmapalloja että ilmapallon narut! Ilmapallot on valmistettu lateksista ja foliosta ja ne ovat erikokoisia, -muotoisia ja -värisiä. Joissakin ilmapalloissa on teksti "Happy New Year" eri väreillä ja vaihteleva kuvitus. Heliumsäiliössä on takuu, että se riittää kaikkiin ilmapalloihin, jotka ovat mukana uudenvuodensetissä.

Paketissa on mukana seuraavat: Yksi heliumsäiliö, 15 lateksi-ilmapalloa (ø 23 cm), 6 folioilmapalloa (3 tähdenmuotoista (ø 45 cm), 3 pyöreää (ø 30 cm)) ja rulla hopeanväristä ilmapallonarua. (Katso kuva #1)

Säiliö riittää :
• 30 tavalliseen lateksi-ilmapalloon á 20-25 cm tai
• 4 numero- tai kirjainilmapalloon á 90 cm

Ennen käyttöönottoa:
1. Ruuvaa ensin musta kuminen suukappale tiukasti kiinni.
2. Käännä sitten vihreä nuppi ylöspäin ja pujota ilmapallo suukappaleen päälle.
3. Käännä mustaa suukappaletta alas- tai ylöspäin, niin helium pääsee ulos. Varmista, että ilmapallon suukappale on tiukasti paikallaan, jotta helium ei pääse vuotamaan välistä.
Voit katsoa meidän opasvideomme!

Musta kuminen suukappale voi olla paikoillaan säilytyksessä, mutta varmista, että vihreä venttiili on kunnolla kiinni.

Käytön jälkeen:
Tyhjät heliumsäiliöt lajitellaan metalliromuksi kierrätykseen, mutta on tärkeää tyhjentää kaikki helium säiliöstä, ennen sen viemistä kierrätykseen. Voit katsoa meidän opasvideomme!

1. Katso opasvideo!
2. Vie kierrätykseen.
3. Valmis!

Jos sinulla on kysyttävää säiliön tyhjentämisestä kaasusta, voit tietenkin ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

VAROITUS: Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Heliumin hengittämiseen liittyy hengenvaara, kun veren happisaturaatio laskee salamannopeasti. Siitä seuraa suuri tajunnan menettämisen vaara tai pysyvien aivovaurioiden aiheutuminen.

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen69162 tai ladata ne manuaalisesti.
castle