toblerone-varldens-basta-mamma-86479-1

Toblerone Världens Bästa Mamma

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

0

alkaen 

7,90 €

100 grammaa

 − art.nr 86479-1
Osoita arvostuksesi rakasta äitiäsi kohtaan hänen syntymäpäivänään tai äitienpäivänä antamalla hänelle lahjaksi tämä fantastinen Världens Bästa Mamma -Toblerone. Tietysti voit sen sijaan ostaa myös kauniin kukkakimpun, mutta niitähän ei voi syödä. Tämä on todella arvostettu lahja, sen voimme luvata!

Toblerone Världens Bästa Mamman pakkauksessa on teksti "Världens Bästa Mamma". Sisällä on tietenkin tuota uskomattoman hyvänmakuista Toblerone-suklaata. 

Paino: 100 grammaa.

Ainesosat: Sokeri, maitojauhe, kaakaovoi, kaakaomassa, hunaja (3,0 %), voirasva, mantelit (1,6 %), emulgointiaine (soijalesitiini), munanvalkuainen, aromi. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyysaika on vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita.Ingredienser: Socker, mjölkpulver, kakaosmör, kakaomassa, honung (3,0%), smörfett, mandel (1,6%), emulgeringsmedel (sojalecitin), äggvita, arom. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit