Sivun alkuun
Aloitussivu > Naamiaiset > Naamiaisasut > Miesten asut > Star Wars The Force Awakens Kylo Ren Super Deluxe Naamiaisasu
Näytä suurempi kuva

Star Wars The Force Awakens Kylo Ren Super Deluxe Naamiaisasu

first_saleprice.value: 10476
first_price.value: 28218
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
129,90 € 349,90 €
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Autenttisen näköinen ylellinen Kylo Ren Naamiaisasu suoraan StarWars-elokuvasta The Force Awakens sinulle, joka et tyydy mihin tahansa pukuun. Ihanteellinen Star Wars-naamiaisiin, kun etsit jotain todella korkealaatuista.

Star Wars The Force Awakens Kylo Ren Super Deluxe Naamiaisasu sisältää pitkän mustan viitan hupulla ja lyhyemmällä takaosalla, sekä mustan pitkähihaisen uurretun näköisen asun. Sisältyy myös mustat housut, joihin on kiinnitetty tekonahkaiset kengänpäälliset koristeellisilla remmeillä ympärillä.

Mukaan tulee myös mustat tekonahkaiset käsineet, leveä samantyylinen vyö ja pari mustia tekonahkaisia kengänpäällisiä. Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä mukana tulee hieno musta ja hopeanvärinen hyvin tehty Kylo Ren-naamio jossa ohut verkkomainen kangas silmillä. Naamio peittää vain kasvosi.

Osta lisäksi lightsaber asua täydentämään.

  • Saatavilla koot: Standard ja X-Large.
  • Sisältyy: Naamio, pitkä viitta hupulla, pitkähihainen puku, hanskat, vyö, kengänpäälliset ja housut joihin on kiinnitetty saappaanpäälliset (eli kaikki, mitä on kuvassa, paitsi lightsaber).
  • Materiaali: 100% Polyesteri.

Tämä on virallisesti lisensioitu Star Wars™ tuote.

Tägit

KESKUSTELU
ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen34661 tai ladata ne manuaalisesti.
castle