sockerdekorationer-fotbollar-1
sockerdekorationer-fotbollar-2

Sokerikoristeet Jalkapallo

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

20,00 €

Jos kotona on noin kymmenenvuotias lapsi, on sinulla velvollisuus leipoa herkullinen ja hieno jalkapallokakku! Voit tehdä kakusta mustavalkoisen itse, mutta suosittelemme käyttämään jalkapallonmuotoisia sokerikoristeita. Ne tekevät elämästä hieman helpompaa ja pienen päivänsankarin varmasti erittäin tyytyväiseksi.

Sokerikoristeet Jalkapallo toimitetaan 6-pakkauksessa, jossa 6 kpl pieniä syötäviä jalkapalloja, esimerkiksi kakun tai muiden leivonnaisten koristeluun. Jokainen jalkapallo on kooltaan 2,8 cm.

Paketissa on 6 kpl pieniä jalkapalloja, paketin koko 22 grammaa.

Ainesosat : Tomusokeri, vesi, sakeuttamisaine (E466). Makuaine, väriaineet: (E172). Saattaa sisältää jäämiä MAAPÄHKINÖISTÄ. Säilytä kuivassa ja viileässä.  Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi tuotetiedot aina alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostettaessa, ellei toisin mainita.
Ingredienser: Florsokeri, vatten, förtjockningsmedel (E466). Smakämne, färgämnen: (E172). Kan innehålla spår av JORDNÖTTER. Förvaras torrt och svalt. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 65707-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit