Näytä koko kuvaus

Pääsiäis asut - Lapsille & Aikuinen

Tiesithän että aikoinaan kaikki noidat lensivät Kyöpelinvuorelle koska he olivat vieneet lapsilta kaikki suklaamunat ja karkit? Mitä? Olemmeko väärässä? Selvä…mutta voimmehan kuitenkin pukeutua pääsiäisenä vaikkei olekaan halloween! Niin, pääsiäinen on erinomainen tilaisuus pukeutua vaikkapa noidaksi joksi olet aina halunnut (hehe). Voit myös pukeutua pieneksi halattavaksi pupuksi jota kaikki haluavat kosketella. Pääsiäinen ei ole pelkästään koristelua ja muita hauskuuksia, se on myös juhlaa ja noitia ja pupuja.

Meiltä Partykingillä löydät kaikkea mitä mahdollisesti tarvitset onnistuneeseen pääsiäispukuun.
Täällä on kaikki mitä tarvitset ollaksesi aito noita joka oikeastaan aina olet ollut. Hauskoja pupupukuja, kirkkaita pukuja ja maskeeraustarvikkeita ovat vain pieni osa kaikista tuotteista mitä meillä on. Saat käyttää tunteitasi maskeerauspukusi valinnassa. Jos paras tyttöjengi tapaa, voi olla hauska pukeutua pääsiäisnoidaksi, mutta isompaan juhlaan pukeudu oikein kunnolla isoksi pehmeäksi pääsiäispupuksi? Silloin saat varmasti monta halia illan aikana, eikö se olekin suunnitelmasi…no, hyvää työtä!

Voithan aina olla hieman hauska ja pelästyttää lapsikultiasi tai lapsenlapsiasi ja olla vaikkapa pääsiäisnoita? Kun he pelästyvät saat yksinkertaisesti ottaa pois noidan nenän ja selittää että se oli vain leikisti, että et ole oikea noita.
Jos lapset ovat työläitä päivällisen aikana voit sanoa jotain kuin esim. ”Nyt matkustan Kyöpelinvuorelle jos ette ole kunnolla niin silloin otan mukaani kaikki pääsiäismunanne ja annan toisille noidille”. Lupaamme että he heti ovat kunnolla koska eivät halua luopua karkkeja täynnä olevista munista, vai kuinka?

Pääsiäisen aikana (kaikkien perhepäivällisien jälkeen) juhlitaan. Monessa näissä juhlissa on naamiaisteema ja sinut on kutsuttu mukaan! Miksi pukeutuisit? Lohikäärmeeksi? Donald Trumpiksi? Vanhaksi ukoksi? Ei, pääsiäisenä pitää olla pääsiäisteema eikä mitään muuta! Voisit vaikka pukeutua komeaksi ja tyylikkääksi mieheksi? Silloin voit pukeutua siihen keltaiseen pukuun minkä hankit meiltä! Voit myös pukeutua isoksi ja hauskaksi tipuksi, pääsiäispupuksi henkselihousuissa tai ehkä ilkeäksi pupuksi joka haluaa viedä lasten karkit? Voit myös yhdistää näitä pukuja ja tehdä omia muutoksia, ehkä kauniit pääsiäiskynnet kammottavan noitapuvun seuraksi tai yhdistä vaikkapa pääsiäisnoita puvun kiltin pupunpään kanssa? Silloin sinusta tulee Pupunoita ja ei varmaan juhlista löydy samankaltaista…vai?

Ajattele että olet ostanut upean pupupuvun meiltä, silloinhan voit osallistua maskottina suurissa urheilutapahtumissa. Monella joukkueella on juuri esimerkiksi pupu maskottina. Täten voit tienata jonkin verran puvun avulla, minkä oikeastaan ostit juhliin kaverisi luona jota et oikeastaan tunne.

Riippumatta siitä jos haluat pelottavan tai suloisen puvun, tai vaan mukavan, niin löydät sen meiltä Partykingistä, myös tunnettuna Pääsiäiskinginä!

Autamme sinua saamaan kivan asun onnistuneeseen pääsiäiseen 2019!

Tervetuloa tekemään löytöjä!

Suodatin

Näytetään 85 tuotetta
castle