Opiskelijajuhlat

Opiskelijajuhlat voivat tarkoittaa pariakin eri asiaa, joista tarkemmin tässä alla, sillä Partyking haluaa osallistua molempiin bileisiin. Jos puhutaan perinteisistä opiskelijajuhlista tai opiskelijabileistä, kyseessä on usein korkeakouluihin liittyvä ilmiö, jonka takia jokainen korkeakouluopiskelija itseasiassa lähtee korkeakouluun, ei sieltä parempaa ammattitaitoa tai ammattia lähdetä kalastamaan. Opiskelijajuhlat ovat sellaisenaan loistava keksintö, sillä kun korkeakoulut syksyllä aloittavat uuden lukuvuoden, opiskelijabileetkin alkavat pyöriä. Toki nyt pandemian aikana bileitä on ollut enemmän tai vähemmän normaalia vähemmän, mutta kun tilanne yhtään paranee, niin päästään varmasti normaaliin rytmiin myös opiskelijoiden bilettämisessä. Olitpa sitten osallistumassa teemabileisiin tai järjestämässä ainejärjestön juhlia, partyking tarjoaa kattavasti vaihtoehtoja aina puvuista koristeisiin, joten kannattaakin selata valikoimaamme huolella. Meiltä saat samalla kertaa erilaiset pelit, hauskat koristeet, välineet, juomasekoitukset, tarjottavat ja oikeastaan kaiken mitä voit keksiä opiskelijajuhlat -teeman alle kehittää. Partyking on nimensä mukaisesti bileiden uusi kuningas.

Se toinen puoli, opiskelijajuhlat tai valmistujaiset on hieman hillitympi ja arvokkaampi asia ja liittyy yleensä siihen, kun joku valmistuu jostain muusta koulusta, kuin lukiosta. Se ei kuitenkaan vähennä juhlien arvokkuutta, sillä kaikki eivät edes halua käydä lukiota, vaan siirtyvät suoraan esimerkiksi ammatillisten opintojen pariin. Opiskelijan arjen täyttää erilaiset oppitunnit kielistä ja reaaliaineista ja opinnot sisältävät usein myös paljon ihan käytännön tekemistä, jossa pääsee oppimaan opiskelemaansa ainetta. Kun tätä on takana riittävän monta vuotta, on edessä lopputyö, jonka jälkeen arvioidaan sitä, kuinka opiskelija on opinnoissaan suoriutunut. Jos kaikki on mennyt hyvin ja opiskelija on suoriutunut ansiokkaasti tai edes riittävällä tasolla, palkintona on valmistuminen ja hienot juhlat, jotka voidaan järjestää vähintään yhtä upein menoin kuin ylioppilasjuhlatkin. Usein näistä opinahjoista saa päähänsä myös hatun, joka ei ole ylioppilaslakki, mutta saattaa palvella valmistuvaa paremmin.

Oli niin tai näin, Partyking.fi -verkkokauppa tarjoaa kaikkiin juhliin ja juhlallisuuksiin monenlaiset tarvikkeet aina onnittelukorteista kattaukseen ja koristeista tarjottaviin. Olitpa sitten matkalla opiskelijajuhliin tai juhlit valmistumistasi, kurki verkkokauppaamme ja etsi kaikkien onnistuneiden bileiden ainekset suoraan kategorioistamme. Valmistuvalle juhlien järjestäminen käy luonnollisesti työstä, mutta kova työ ansaitsee kovan palkinnon ja varsinkin jos olet järjestävä osapuoli, kannattaa tehdä omasta elämästä helpompaa ja tutustua valmiisiin vaihtoehtoihin, joilla saat juhlista tehtyä juhlien näköiset, tarjoiluista kattavat ja viihteestäkin sellaista, ettei kukaan halua juhlistanne poistua. Eli olipa kyseessä sitten valmistujaiset, opiskelijajuhlat joissa juhlitaan opiskelua tai opiskelijajuhlat, joissa joku valmistuu, osoite on aina sama, partyking.fi .
Lue lisää