mer-hallonblabar-50030-2

MER Vadelma/Mustikka

alkaen 

0,99 €

Tekeekö mielesi oikein hyvänmakuista ja virkistävää juomaa? Siinä tapauksessa tulet rakastamaan MER Vadelma/Mustikka -mehua! 

MER on ruotsalainen klassikko, joka on varma juomavalinta kaikenlaisiin aktiviteetteihin. MER-juomaan on lisätty runsaasti vitamiineja, muun muassa C-vitamiinia ja se sisältää huomattavasti vähemmän sokeria kuin tavallinen mehu.

Myydään kappaleittain ja sisältää 200 ml. 

Ainekset: Lähdevesi, 10 % mehu tiivisteestä (omena 6 %, vadelma 3 %, mustikka 1 %), sokeri, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, kaliumsitraatti), aromit, C-vitamiini. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Källvatten, 10% juice från koncentrat (äpple 6%, hallon 3%, blåbär 1%), socker, surhetsreglerande medel (citronsyra, kaliumcitrat), aromer, Vitamin C. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 50030

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit