Hem
Teemat Joululahjat Joululahjat Joululahjapeliin

Joululahjat Joululahjapeliin

Kun koko paksu suku on sitä mieltä, että on tullut hieman liian vaikeaksi ostaa joululahja jokaiselle yksittäiselle henkilölle, ja joku on vihdoinkin uskaltanut verrata sitä riskiin, että tulisi kutsutuksi kitupiikiksi, siinä astuu joululahjapeli kuvioon! Joululahjapeli on täydellinen vaihtoehto joululahjoille. Tässä kootaan suku ja ystävät yhteen, asetetaan budjetti, kuinka paljon voi käyttää ostamiseen, sitten heitetään noppaa ja katsotaan kuinka monta joululahjaa onnistuu keräämään. Jos on kunnolla tuuria, voi ehkä onnistua hankkimaan 10 kappaletta joululahjoja, kun mummo istuu nurkassa hieman surullisena ja on menettänyt kaikki omansa. Joululahjapeli on riski, joka täytyy ottaa, riski, joka voi tehdä joulusi tyhjäksi lahjoista. Kuten pyhä sääntö kuuluu: "Joka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön!"

Aiotteko sinä ja perheesi, tai ehkä sinä ja ystäväsi pelata joululahjapeliä tänä vuonna? Meiltä löydät kaiken, mitä ikinä olet pystynyt kuvittelemaan saavasi joululahjaksi. Täältä et löydä vain sikavahvoja tikkareita, hauskoja seurapelejä ja arvottomia flamingohattuja, löydät myös eri värisiä neonsukkia, huulirasvaa, joka maistuu pekonille, hätätila-alusvaatteita ja aurinkokennohahmoja kuten esimerkiksi Mr Beanin muotoisen. Toisin sanoen tavaroita, joita olet aina tarvinnut!

Kun joululahjapeliä pelataan, on tapana asettaa budjetti, joka voi olla 5-50€, riippuen mitä on yhdessä päätetty. Täältä löydät tavaroita, jotka maksavat alle vitosen, mutta samalla tavaroita, jotka maksavat 50€. Jos haluat olla oikein hauska (ja pihi) voit ostaa vanhan kulahtaneen myssyn parilla eurolla, kun muut hankkivat tavaroita monella kympillä. Silloin tiedät, että et takuulla häviä euroakaan, mutta sinulla on kaikki mahdollisuudet maailmassa saada jotain arvokasta. Sitten jos joku sanoo "Mitä pas*** tämä on?", eikä sinun yksinkertaisesti tarvitse vastata.

Oletteko esimerkiksi jengi, joka tykkää istua tietokoneella pelaamassa? Silloin ehkä itsesekoittava muki saattaisi olla yksi vaihtoehto lahjaksi? Jos olette perhe, jolla ei ole mitään ongelmia pilailla toistenne kanssa jostain, jota muut saattaisivat kutsua "piinalliseksi" asiaksi, niin varmasti hätätapaus-alushousut, sateenkaarenvärinen peniksen lämmitin tai kultainen kakkakasa olisivat jotain sinulle? Oletko ehkä sinä ja parin henkilön miniperheesi pelaamassa? Silloin voisi sopia muki tekstillä "I<3 U"
Lue lisää