Sivun alkuun
Näytä suurempi kuva

Drinkkilasi Reseptillä

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1605
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
19,90 €
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Nämä drinkkilasit soveltuvat kaikille nuorille aikuisille! Tiedäthän... kun kaveri haluaa tehdä "hyvän" drinkin sinulle ja ainoa mitä maistat on viina, joka paistaa läpi drinkistä. Osta nämä lasit ja anna ystävällesi tai sisaruksellesi, joka ei osaa tehdä drinkkejä alkuunkaan.

Drinkkilasi Reseptillä on todella hauska tarvike, joka sisältää neljä kappaletta matalia laseja tai neljä kappaletta korkeita laseja, joihin on painettu erilaisia drinkkiohjeita. Jokaisen ainesosan määrä on viivoitettu lasiin, joten drinkintekijä ei voi epäonnistua. Korkeaan lasiin mahtuu 47 cl ja pienempään lasiin mahtuu 24 cl nestettä. Loistava lahja jollekin juuri aikuistuneelle tai kaverille, joka todella tarvitsee drinkkiohjeet!

Myydään 4-pakkauksessa ja saatavana joko korkeat tai matalat lasit.

Tägit

KESKUSTELU
ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen53578 tai ladata ne manuaalisesti.
castle