dextro-energy-tropical-1
dextro-energy-tropical-43341-2

Dextro Energy Tropical

39,99 €

24-pack

Varastossa (6 kpl)
Alkaako kehosi väsyä ja tunnet energiatasojesi laskevan? Dextro Energy on superhyvä apu sinulle, joka tarvitset joko energiaa tai kun sinun pitää yksinkertaisesti saada verensokeritaso kehossasi nopeasti nousemaan. Sisällössä olevan erään tyyppisen rypälesokerin "Dextrosol"-aineen ansiosta ero voi olla valtava. Siinä on trooppinen maku, joten siihen voi tulla riippuvuus sen uskomattoman hyvän maun vuoksi! 

Dextro Energy Tropical on energiatabletti, jossa on 10 tärkeää vitamiinia sekä dextrosol-ainetta (rypälesokeria), joka nostaa verensokeritasoa ja antaa energiaa kehollesi. Niissä on ihana trooppisten hedelmien maku ja ne maistuvat taivaallisen hyviltä. 

Tietoa tuotteesta Dextro Energy Tropical:
  • Sisältää 10 tärkeää vitamiinia
  • Piristävä vaikutus
  • Nostaa kehon verensokeritasoa
  • Nopeasti vaikuttava
  • Trooppisten hedelmien ihanan makea maku
  • Huomaa: Yliannostus voi aiheuttaa laksatiivisen vaikutuksen! 

Myydään kappaleittain (47 grammaa)

Ainekset: Dekstroosi (88 %), maltodekstriini, happo (sitruunahappo), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), tiamiini, riboflaviini, B6-vitamiini, B12-vitamiini, C-vitamiini, E-vitamiini, niasiini, biotiini, foolihappo, pantoteenihappo, aromiaineet. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: Dextrose (88%), maltodextrin, syra (citronsyra), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), thiamin, riboflavin, vitamin B6, vitamin B12, vitamin C, vitamin E, niacin, biotin, folsyra, pantotensyra, aromämne. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 43341-2

Sisällysluettelo

Arvostelut

8

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit