den-ultimata-drinkboken-5
den-ultimata-drinkboken-2
den-ultimata-drinkboken-3
den-ultimata-drinkboken-4

Den Ultimata Drinkboken

14,91 €

Drinken är en genialisk uppfinning som blandar nyttigheter som frukt och grönsaker, med alkohol." Eli drinkki on nerokas keksintö, joka sekoittaa terveellisiä asioita, kuten hedelmiä ja vihanneksia, alkoholin kanssa.

Ennen drinkkien nauttimista auringonlaskun kylpemillä terasseilla alkoholia käytettiin hoitamaan erilaisia vaivoja. Laivoissa oli tynnyreittäin C-vitamiinipitoista limemehua suojelemaan brittiläisiä merimiehiä keripukilta. Joku lurautti sekaan giniä ja hoplaa, Gimlet oli syntynyt. Samalla tavalla gin tonic syntyi tropiikissa. Ajateltiin, että kiniiniä sisältävä tonic-vesi piti malariasääsket poissa ja, kun joku sekoitti sekaan giniä, luotiin drinkkihistoriaa.

Englannissa juodaan mielellään Hot Toddya flunssan parantamiseksi, jossa on sitruunaa C-vitamiinin saamiseksi, hunajaa lievittämään ja alkoholia turruttamaan. Ihminen on löytänyt aikojen saatossa monia eri tapoja käyttää alkoholia terveyssyistä. Mutta sitä meidän ei tarvitse enää tehdä. Nykyään juomme drinkkejä suurimmaksi osaksi maun ja kulttuurin vuoksi.

Tämä kirja tarjoaa yli 60 klassista drinkkireseptiä niihin liittyvällä historialla ja kuriositeeteilla. Reseptit ovat yksinkertaisia ja selkeitä kuvituksella sekoitusohjeista. Perusteellinen drinkkikirjamme on täydellinen erilaisille kutsuille tai lahjaksi vierailemiesi kutsujen emännälle tai isännälle.
Tuotenro 31793-1

Arvostelut

6

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit