catan-sallskapsspel-1

Catan Seurapeli

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

49,98 €

Catan - paremmin tunnettu nimellä Settlers of Catan - on nykyaikaisten lautapelien kummisetä ja sitä on myyty yli 35 miljoonaa kappaletta ympäri maailmaa. Pelataksesi Catan-peliä sinun tulee olla taktinen, omata hyvä neuvottelukyky ja vähän onnea noppien kanssa. Catan on toisin sanoen klassinen strategiapeli niin aikuisille kuin lapsillekin ja se tuottaa hauskuutta tuntikausiksi.

Kuinka sitä pelataan? Laivasi ovat uskomattoman pitkän matkan jälkeen saavuttanut vieraan maan rannikon. Annat tälle maalle (saarelle) nimeksi Catan. Et kuitenkaan tiedä, että toiset (vastapelaajasi) ovat myös löytäneet Catanin. Kilpailu saaren vallasta on alkanut.

Rakenna maata silloilla ja teillä. Vähän ajan kuluttua Catan on kehittynyt saareksi, jolla on useita kaupunkeja. Vaihtokauppojen teko on tärkeää pelissä. Kuka tietää, sinun tavarasi ovat ehkä tärkeitä vastapelaajalle ja päinvastoin?

Suunnittele ja sijoita talosi strategisesti, vaihda oikeaan raaka-aineeseen ja valloita. Muista vain, että vastapelaajillasi on sama tavoite - Catanin valloittaminen.

Peli sisältää 19 maakorttia, 6 merilaattaa, 18 numeromerkkiä, 95 raaka-ainekorttia, 25 kehityskorttia, 6 erikoiskorttia, 96 pelinappulaa, 1 ryövärihahmoa, 2 noppaa, 1 korttipidikkeen ja 1 säännöt ruotsiksi.

  • Kieli: Ruotsi
  • Ikäsuositus: 10 vuotta
  • Pelaajien lukumäärä: 3-4 kpl
  • Peliaika: 75 min
  • Valmistaja: Lautapelit
  • Pelityyppi: Strategia, perhepeli
Tuotenro 65386-1

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit