Bonusohjelma

Alla våra kunder som prenumererar på vårt nyhetsbrev är automatiskt med i vårt bonusprogram. Bonusprogrammet är knutet till dig och din e-postadress. Värdecheckarna som mailas ut är personliga, giltiga i 90 dagar och kan endast användas för att köpa varor på vår hemsida (kan ej kombineras med andra rabattkoder eller presentkort). Värdecheckarna kan inte omvandlas till pengar.


Du får en poäng för varje krona du handlar för hos oss på Partykungen. En värdecheck skickas sedan ut till din e-postadress så snart du nått 1000 poäng. För varje 1000 intjänade poäng får du 30kr att handla för, dvs 2000 poäng ger 60 kr osv upp till 5000 poäng som ger maximalbeloppet 150 kr. Eventuella returer dras av bonusbeloppet.


Värdecheckarna skickas ut minst 4 gånger per år och har du då uppnått någon av ovan nämnda gränser kommer du få ett e-postmeddelande med din värdecheck. Har du färre poäng än 1000 eller fler än 5000 sparas poängen till nästa gång vi gör ett utskick.


För att använda en värdecheck anger du den unika koden som står på din värdecheck i fältet för rabatt- & presentkort när du ska betala i kassan. Observera att värdekoden inte kan användas för att betala fraktavgiften.

Hur många poäng har jag?

Fyll i din e-postadress nedan så skickar vi ut ett mail till dig med aktuell status för din bonus.


 Bonusinfo skickad!

castle