vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
salmiakki-lakritsgodis-1

Salmiakki Salmiakkimakeinen

2,99 €

Tilapäisesti loppu
Tässä meillä on todellinen luksusvaihtoehto, jossa on sekä lakritsin että maitosuklaan makua! Kuvittele että kaksi suosikkia yhdistetään ja ne muodostavat vertaansa vailla olevan yhdistelmän. Juuri niin Salmiakki-lakritsimakeinen toimii.

Jos et ole koskaan aikaisemmin kokeillut tätä yhdistelmää, on korkea aika tilata kotiin alkajaisiksi pari kappaletta, sillä yksi ei riitä mihinkään! 

Paino: 100 g. 

Ainesosat: Sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, rasvaton maitojauhe, glukoosisiirappi, ammoniumkloridi (salmiakki), aromit, emulgointiaine (lesitiini, mm. soija), suola, väriaine (E153). Maitosuklaa sisältää vähintään 30% kaakaota. Voi sisältää jäämiä pähkinästä, mantelista ja vehnästä. Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, mikäli ei toisin mainita.

Ingredienser: Socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, kärnmjölkspulver, glukossirap, ammoniumklorid (salmiak), aromer, emulgeringsmedel (lecitin, bl.a. soja), salt, färgämne (E153). Mjölkchoklad innehåller minst 30% kakao. Kan innehålla spår av nötter, mandel och veteFörändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 44003-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

17

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit