vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
nutisal-torrostade-cashewnotter-1

Nutisal Kuivapaahdetut Pähkinät

2,99 €

60 grammaa

Varastossa (16 kpl)
Pähkinät ovat täydellisiä naposteltavia arkeen ja juhlaan. Herkulliset pähkinät sopivat niin välipalaksi kuin perjantain leffa-iltaan kotona. 

Nutisal Kuivapaahdetut Pähkinät on kuivapaahdettu pähkinäsekoitus, jossa maistuu suolainen ja makea. Paahdettu ilman öljyä ja maustettu merisuolalla. 

Toimitetaan 60 gramman pakkauksissa.

Ainesosat: Cashewpähkinä (36%), maapähkinä (30%), manteli (22%), sokeri (1%), maltodekstriini, dekstroosi, hunaja, tärkkelys, karamellisoitu sokeri, aromi. Voi sisältää jäämiä maidosta, vehnästä ja muista pähkinöistä. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina kaikki tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä, jos muuta ei ole mainittu.Ingredienser: Cashewnötter (36%), jordnötter (30%), mandel (22%), socker (1%), maltodextrin, dextros, honung, stärkelse, karamelliserat socker, arom. Kan innehålla spår av mjölk, vete och andra nötter. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 56016-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

5

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit